Gridbox

Over Gridbox 


Gridbox dient als een revolutionaire logistieke tussenschakel die flexibiliteit, efficiëntie en gemak optimaliseert voor zowel leveranciers als klanten. Ons unieke systeem faciliteert een 24/7 toegankelijke opslag en afleverpunt, wat leveranciers in staat stelt om hun goederen te leveren wanneer het hen het beste uitkomt, en klanten om hun goederen op te halen wanneer zij dat wensen.


Door het introduceren van deze innovatieve buffer in het logistieke proces, minimaliseert Gridbox piekbelastingen en creëert het een gestroomlijnde workflow die rust en regelmaat brengt in de operaties van de leverancier. De impact van deze optimalisatie gaat verder dan alleen logistiek, het vermindert ook de druk en stress die vaak geassocieerd worden met het coördineren van leveringen en pickups, zodat zowel klanten als leveranciers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is voor hen.


Daarnaast zorgt Gridbox voor een aanzienlijke vermindering van emissies en een verbetering van de leefbaarheid van stadscentra. Dit wordt bereikt door het stimuleren van een efficiëntere en duurzamere manier van logistiek, wat resulteert in minder voertuigen op de weg en minder geluidsoverlast.


Bovendien biedt Gridbox de mogelijkheid tot personalisatie door het aanbieden van Gridboxes in verschillende formaten en functionaliteiten, aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruikers. Met de toegevoegde veiligheid van camera's en de gemakkelijke toegang via apps, SMS of de website, biedt Gridbox een betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk systeem dat is ontworpen om de wereld van logistiek en mobiliteit te transformeren.

IMG_20180802_213701
20200904_155123
1mei2019
gridbox_pic1
Schermafdruk_gridbox
Schermafdruk van brussels


Gridbox: Revolutionaire Logistiek op MaatGridbox is niet alleen een revolutionaire oplossing voor logistieke efficiëntie, maar het is ook een aanpasbaar en flexibel systeem dat is ontworpen om tegemoet te komen aan grootschalige logistieke behoeften.


Onze focus ligt op grote volumes, zoals magazijnen, containers, en grote opbergboxen. We bieden niet alleen onze eigen op maat gemaakte containers en boxen aan, maar we kunnen ook bestaande ruimtes die eigendom zijn van klanten transformeren met onze geavanceerde Gridbox-technologie.


Door onze state-of-the-art elektronica en software te integreren in deze ruimtes, creëren we een naadloze connectie met ons Gridbox-platform. Hierdoor kunnen we bestaande structuren ombouwen tot efficiënte, duurzame en gemakkelijk toegankelijke opslag- en leveringseenheden.


Daarnaast kunnen we rolluiken installeren die traditionele deuren kunnen vervangen, wat bijdraagt aan de veiligheid en toegankelijkheid van de Gridbox-eenheden. Dit betekent dat of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een betere manier om je producten te leveren of een magazijn dat zijn opslagcapaciteit wil optimaliseren, Gridbox de oplossing is die je nodig hebt.


Onze missie is om de logistieke industrie te transformeren door middel van innovatie, duurzaamheid en technologische vooruitgang. Door ons te kiezen, kies je voor een toekomst waarin logistiek naadloos, efficiënt en milieuvriendelijk is.

FUN & EASY TO CONTROL


Gridbox is the collective name of the software platform (cloud, server) and the boxes (connected to this platform).

These boxes controlled via


  • SMS
  • Back office personal login
  • Customised access (terminal, batch, API...)

POWER TO LET GROWMISSION


Less stress for consumers, companies and retailers
To make your business grow in an efficient, eco-friendly way
To be meaningful in this world

.

VISION


Building a Gridbox platform, as well as the hardware and the related software
Building up the Gridbox platform as a standard


TECHNICAL SPECS


Gridbox is flexible in hardware and software.